IMG 4154 kopiIndbydelse til Englændertræf i Løgumkloster 12 juni 2021

Englændertræf lørdag

Lørdag den 12. juni 2021 får vi igen den smukke markedsplads i Løgumkloster til at skinne af charme fra gamle engelske køretøjer, og alle er velkommen, hvad enten det er med bil, lastbil eller motorcykel. Kl. 08:00 åbner pladsen. 

På grund at smitterisikoen serveres der ikke gratis kaffe og rundstykker, som der plejer.  Derimod er der kl. 09:00 mulighed for at hente et rundstykke ved Postgården.  De gives af Løgumkloster Handels- og håndværkerforening til veteranbilejerne, hvis du er tilmeldt træffet og har bestilt rundstykker (max. 2 stk. pr. bil) i tilmeldingsforløbet. Derimod har Als Veteranklub Æ'kaffevun med, hvor du kan hente en kop kaffe eller te til dit rundstykke.

Der vil heller ikke være markedsboder på pladen, men alle butikkerne vil have boder uden for deres butikker. På den måde vil hele centrum af byen være en stor markedsplads, for at have mere plads til holde afstand. I dagens løb vil der være musik og underholdning på pladsen, ligesom der vil være mulighed for at stille sult og tørst på bedste markedsvis rund om i byen.

Erindringskrus

Foto af krusTraditionen tro får deltagere, som er rettidigt tilmeldt træffet et erindringskrus som gave fra englændertræffet. Mange samler på disse, men der fremstilles til hvert år kun et vist antal med det aktuelle årstal påtrykt. Husk at medbring din billet i papirform eller på din telefon. Har du ikke billetten med, er tilmeldt senere end den 27. maj eller slet ikke tilmeldt, kan du fra kl. 11.00 komme tilbage til tjek-ind-området og høre om der er flere krus tilbage. Tilmeldte efter den 27. maj har første prioritet, hvis der er krus til overs.

Fredag aftenarrangementet

KvivsbjergI lighed med tidligere år er der fredag aften en køretur. Det er den 11. juni i år og den bliver lidt anderledes, da vi hylder genforeningen ved at besøge Knivsbjerg. Knivsbjerg er det tyske mindretals samlingssted, som Skamlingsbanken er for danskerne syd for Kongeåen. Vi starter i år med at køre kl. 17.00 ad mindre veje til Knivsbjerg, der ligger mellem Aabenraa og Haderslev. På Knivsbjerg skal vi spise ca. kl. 18.15 og når vi er blevet mætte, skal vi høre om stedet og rundt og se området. Inden vi kører tilbage, er der kaffe/te med kage.    

TILKØB

T shirts bagsideBl T shirts brystDeltagere, som ønsker at deltage fredag aften, kan tilkøbe en to rettes menu og kaffe/te med kage til en samlet pris på kr. 180 i forbindelse med tilmeldingen til træffet i tilmeldingsforløbet.

Vi fremstiller også en blå Englændertræf T-shirts, som kan forudbestilles.  Alle tilkøbsprodukter er der priser på i tilmeldingsforløbet via bookingsiden, hvor du let kan tilmelde dig og betale online - HUSK at selve træffet er gratis at deltage i. Vi anbefaler, at du tilmelder dig

Tilmelding

Tilmelding senest den 27/05 2021, hvis du vil med fredag aften på turen.

Tilmelding kun til træffet kan ske helt op til dagen, men hvis du vil være sikker på et af de eftertragtede krus, er tilmeldingsdatoen den 27. maj 2021 via bookingsiden eller til:

Ena Søndergaard tlf.:  2277 7439, mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Thomas Nielsen - Als Veteranklub tlf.:  2088 5476 eller mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lars Juhl - Tønder Veteranklub tlf.: 2373 3824 eller mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan se meget mere på Facebook Englændertræf i Løgumkloster, som vi opfordre dig til at like og dele

Overnatning

Hvis man ønsker at overnatte, skal man selv arrangere det, men vi kan oplyse at der er flere Bed & Breakfast steder i by, der er hytter ved Klosterhallen www.klosterhallen.dk eller man kan indlogere sig på Løgumkloster Højskole www.lkhojskole.dk eller Løgumkloster Refugium www.loegumkloster-refugium.dk